Als je me een beetje kent dan weet je dat ik vrij veel foto's maak. Mijn vriend en inmiddels ex-collega KeesJan heeft me in 2002 aardig aangestoken met het fotografievirus. Met mijn Canon Ixus330 heb ik sinds Mei 2002 al heel wat foto's gemaakt.

Sinds de zomer van 2004 heb ik ook een EOS 300D met kit- en zoomlens. In de zomer van 2008 heb ik me dieper in de schulden gestoken (;-) en heb een 40D met daarbij behoorlijke lenzen aangeschaft. Je merkt aan de foto's waarschijnlijk wel met welke ze genomen zijn. De Ixus 330 is inmiddels ook vervangen door een Ixus 950 IS. Er is ook een SX30-IS bijgekomen.

Bijna alle foto's heb ik zelf genomen. Meestal op een verslaggevende manier om te laten zien en te onthouden hoe dat ene feest, evenement of vakantie geweest is. Soms probeer ik nog wel eens artistiek uit de hoek te komen. De mooiste foto's staan in de gallerij.

Uiteraard staat op alle foto's het gebruiksrecht zolang de foto's van mezelf zijn. Indien je ze commercieel wilt gebruiken, en je hebt niet mijn uitdrukkelijke toestemming daarvoor, dan staat daar wel een minimaal bedrag tegenover. Gebruik het contact formulier om je wensen kenbaar te maken. Soms staan hier ook nog wel eens foto's van vrienden. Deze mag je alleen gebruiken met hun uitdrukkelijke toestemming.

Voor de goede orde dan ook nog even de door velen gehate disclamer; helaas is hij nodig voor het geval dat:

© Bezoekers van deze site mogen de foto's gebruiken voor eigen doeleinden. Voorwaarde is dat altijd de bron wordt vermeld en/of naar mijn website wordt gelinkt. Wanneer je van mij foto's wilt gebruiken ontving ik graag een mail met een bericht hiervan. Het is niet toegestaan foto's te gebruiken voor commercieele doeleinden zonder schriftelijke toestemming van André de Winkel. Afdrukken en foto's kunnen besteld worden via email.